Antena Căutare

Cele mai aratoase camile s-au intrecut la un concurs de frumusete in Abu Dhabi

Cele mai aratoase si spilcuite camile au defilat in fata cunoscatorilor la cel mai important concurs de frumusete ce le este dedicat. Concursul este un eveniment cu traditie in lumea araba. Seici si printi isi trimit in concurs cele mai bune animale si toti isi doresc marele premiu.

Spalate, tesalate si impodobite mai ceva ca un brad de Craciun, camilele din concurs trebuie sa le ia ochii membrilor juriului.

Titlul de cea mai frumoasa camila nu este usor de obtinut la Abu Dhabi. Concurenta este mare, iar titlul e si o chestiune de orgoliu pentru printii si seicii care si-au adus aici concurentele.

Cu atatia seici mandri si iuti la manie, membrii juriului evalueaza fiecare exemplar cu multa atentie, dupa criterii foarte clare. Camila castigatoare trebuie sa aiba coapsele puternice, oasele mari si se evalueaza si dimensiunea copitelor, inaltimea si lungimea gatului.

Dintre mii de camile, doar cateva zeci sunt premiate. Pentru viteza, pentru cumintenie si chiar pentru cat lapte pot da. Fiecare premiu inseamna plusuri importante la cota animalului. Si, practic, mai multi bani pentru proprietarul care vrea sa il vanda. Premiul pentru frumusete e, de departe, cel mai dorit.

Bijuteria-omida, o podoaba in valoare 400.000 de euro... In Neamt, uratorii au inlocuit traditionala capra cu berbecul electronic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x