Căutare Live

Cele mai tari fotografii din aer: imagini impresionante, de la zeci de metri inaltime!

O poza buna e destul de greu sa "prinzi" momentul potrivit in locul potrivit si in conditii ideale, insa atunci cand te afli in aer, situatia se complica. Iata cateva din cele mai tari fotografii aeriene, realizate de artistul Yann Arthus-Bertrand.

De la luxosul hotel in forma de palmier din Dubai, la ghetarii din Antarctica, epicentrul bombelor atomice de la Hiroshima, un sat intreg aflat pe apa in Nigeria, soselele suspendate din Los Angeles, la locuintele saracacioase din Rio de Janeiro sau plantatiile de bumbac de pe Coasta de Fildes, poti vedea in GALERIA FOTO cele mai impresionante 25 de fotografii surprinse din aer!

Foto: yannarthusbertrand.org

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri