Căutare Live

Cercei daruiti Elenei Lupescu de catre Carol al II-lea, descoperiti in Marea Britanie

O pereche de cercei abandonati timp de 35 de ani intr-un sertar pentru ca detinatoarea ii considera de prost gust s-au dovedit a fi un cadou al regelui Carol al II-lea in valoare de peste 120.000 de lire, relateaza The Sun.

Cerceii i-au apartinut Elenei Lupescu ce i-a primit de la regele Carol al II-lea in anii '30. In 1977, Elena Lupescu i-a lasat unei prietene din Marea Britanie care nu a constientizat valoarea lor si i-a considerat de prost gust, asa ca nu i-a purtat niciodata.

Dupa 35 de ani, cerceii au fost descoperiti de catre nepotul acesteia care i-a dus la o casa de licitatii alaturi de alte amintiri de familie. Aici a aflat ca cerceii sunt fabricati din diamante si perle naturale care cantaresc aproximativ noua grame fiecare.

Expertii in bijuterii spun ca perlele cu aceasta greutate sunt extrem de rare si ca cerceii vor fi vanduti la licitatie cu cel putin 120.000 de lire. Exista si posibilitatea ca bijuteria sa se vanda cu un pret de cinci ori mai mare pentru ca interesul cumparatorilor din China si Orientul Mijlociu pentru astfel de bijuterii a crescut foarte mult.

Foto: bnps.com

VIDEO! Un francez fara maini si fara picioare vrea sa inoate in jurul lumii... O vacuta a fugit din grajd pentru a merge la fast-food...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri