Top 5 magicieni care au murit în timpul show-ului. Au fost ciuruiți de gloanțe sau și-au găsit sfârșitul înecați, în fața spectatorilor

 

Show-uri impresionante, profesionalism, îndrăzneală şi multă stăpânire de sine. Aşa s-ar putea descrie, în doar câteva cuvinte, munca magicienilor.

Dar când numărul pe care îl execuţi îţi poate pune viaţa în pericol, oare devine el mai apreciat de spactatori? Oare merită? Cinci magicieni au încercat să sfideze  moartea, însă planurile lor nu s-au potrivit cu realitatea. Artiştii au murit, în faţa spectatorilor.

Magicianul Charlie Rowan. Cel mai cunoscut numărul al său era eliberarea din cămaşa de forţă. În 1930, el a fost îmbrăcat și așezat în fața unei mașini, care se îndrepta spre el  cu 70 km/h. Bărbatul avea la dispoziţie 10-12 secunde să se elibereze. Din păcate, nu  a reușit să se salveze la timp, fiind lovit mortal de autoturism.

Un alt exemplu este cel al magicianei Madame Belinski . În 1820, numărul acesteia i-a adus moartea, după ce a încercat să oprească mai multe gloanţe, trase de 6 soldaţi, spre ea. Ce s-a întâmplat? Gloanețele nu erau oarbe, aşa cum ceruse, iniţial, și a doua zi a murit.

În 1930, magicianul  Royden Genesta şi-a găsit sfârşitul, încercând să ducă la bun sfârşit un număr periculos. Închis într-un butoi cu apă, trebuia să se elibereze. Însă, de data aceasta, butoiul era deformat, nereușind să se salveze.

Mai târziu, William Ellsworth Robinson s-a prezentat cu un moment periculos, în fața spectatorilor: "prinsul gloanţelor". Însă, pentru că nu curăţise arma cum trebuie, glonţul a ieşit, cu adevărat. A doua zi, murea în spital.

Janaka Basnayake este un alt magician,  care a avut parte de o moarte groaznică. Acesta a încercat să doboare recordul mondial, petrecând cel mai mult timp sub pământ. Însă decizia i-a fost fatală.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe