Antena Căutare

Cod galben de furtună în Capitală! Meteorologii anunță chiar grindină în unele zone ale orașului!

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni seară o atenționare nowcasting Cod galben de furtună pentru municipiul București, valabilă până la ora 23,00.

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni seară o atenționare nowcasting Cod galben de furtună pentru municipiul București, valabilă până la ora 23,00.

Potrivit meteorologilor, în Capitală se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor depăși local 15-20 l/mp, izolat 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

"Sistemele convective sunt în dezvoltare, iar la începutul intervalului atenționat cantitățile de apă vor fi mai însemnate, îndeosebi în sudul orașului", conform ANM.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting — n.r.) se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore, arată Agerpres.

Articolul continuă după reclamă
O mamă a întins pastă de dinți pe o farfurie și i-a dat fiicei sale o lecție de neuitat! „Mereu îți vei aminti asta”... Mergi la sală și nu vezi rezultate? Iată ce sport ți se potrivește, în funcție de zodia pe care o ai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x