Antena Căutare

COMOARA de sub Hotel Intercontinental! Uite ce se ascunde AICI! Nimeni nu ştia, deşi trec mii de români pe aici ZILNIC!

O serie de informaţii descoperite recent au stârnit numeroase controverse, iar reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară.

O serie de informaţii descoperite recent au stârnit numeroase controverse, iar reacţiile oamenilor nu au întârziat să apară.

Se pare că o echipă de jurnalişti a descoperit ceva cu adevărat ieşit din comun în ţara noastră, chiar în Bucureşti. Potrivit acestora, se pare că o adevărată bijuterie s-a ascuns mai multă vreme în parcarea subterană a hotelului Intercontinental.

Aici a fost descoperită maşina Ducelui de Edinburgh. În 2001 când prinţul Philip a vizitat ţara noastră, odată cu acesta a fost adusă şi limuzina personală. Ceea ce puţini ştiu este faptul că maşina a rămas abandonată de atunci în parcarea subterană a hotelului.

DEOCHIUL sau cum să te fereşti de VAMPIRII ENERGETICI!... Închisă în BAIE timp de TREI ANI! Motivul este CUTREMURĂTOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x