Antena Căutare

Conspirațiile despre extratereștri ajung la un nou nivel: cum și-ar alimenta OZN-urile folosind Pământul

Când vine vorba despre extratereștri și OZN-uri, apetitul unei anumite categorii de oameni este unul imens și pare că nu va lua sfârșit niciodată. Acum, un nou videoclip de pe canalul de YouTube „Secureteam10” dă naștere unei noi conspirații.

Când vine vorba despre extratereștri și OZN-uri, apetitul unei anumite categorii de oameni este unul imens și pare că nu va lua sfârșit niciodată. Acum, un nou videoclip de pe canalul de YouTube „Secureteam10” dă naștere unei noi conspirații.

Videoclipul a fost încărcat pe data de 5 mai, iar realizatorul acestuia îți spune de la început că ne îndreptăm, cât de curând, către descoperirea extratereștrilor. Videoclipul conține imagini cu un „OZN de formă triunghiulară”, care a fost surprins odată cu un fulger, în Republica Cehă.

Cum au ajuns doi români să fie extrădați în SUA! Acuzațiile sunt grave

Bineînțeles, asta a dus la o idee, pe cât de futuristă, pe atât de deplasată pentru o minte cât de cât rațională: OZN-ul utilizează fulgerul ca sursă de energie, cu ajutorul unei tehnologii avansate. De asemenea, numele videoclipului este edificator în acest sens – „Ei locuiesc în fulgere”.

Șocant! Erupția vulcanică din Hawaii, surprinsă în timp ce distruge o mașină!

Teoreticienii conspirației au și o altă explicație pentru acest „OZN bizar”. Tyler Glockner, naratorul videoclipului, spune că naveta misterioasă în formă de triunghi călătorește, de fapt, prin fulger.

Vezi aici mai multe despre modul în care folosesc extratereștrii energia planetei noastre

Profeție ÎNGROZITOARE a Mariei Ghiorghiu făcută ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ: „Cutremure în lanț vor veni în...”... LUNA în care te-ai născut DEZVĂLUIE TOTUL despre personalitatea ta? Mai - practică și responsabilă/ Iunie - dornică de e...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x