Antena Căutare

Cum explică MApN ipostaza bizară în care au fost fotografiați mai mulți militari români în Afganistan: „Avem nevoie și de...”

O fotografie bizară a apărut pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării. În imagine, șase militar români, aflaţi în Afganistan, apar în timp ce stau culcaţi pe spate, pe pământ, de-a lungul unei maşini folosite în operaţiunile din teren şi alături de alte echipamente militare.

O fotografie bizară a apărut pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării. În imagine, șase militar români, aflaţi în Afganistan, apar în timp ce stau culcaţi pe spate, pe pământ, de-a lungul unei maşini folosite în operaţiunile din teren şi alături de alte echipamente militare.

„În teatrul de operaţii, suntem permanent în alertă, dar avem nevoie şi de momente de destindere. Colegii noştri din Afganistan au acceptat provocarea #tetrischallenge şi iată ce a ieşit”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a MApN.

Militarii i-au provocat pe pomierii din România să participe la „Tetris Challenge”.

Ce este „Tetris Challenge”? Ei bine, este noua provocare devenită virală pe rețelele sociale, în care forţele militare, de poliţie, securitate sau de servicii de urgenţă sunt invitate să participe, pentru a-şi prezenta public echipamentul şi dotările de serviciu.

Fotografiile nu se fac oricum! Imaginile trebuie să fie realizate de sus, în stilul în care sunt prezentate piesele componente dintr-un set de jucării.

O străbunică de 94 de ani s-a tatuat pentru prima dată în viața ei! Mesajul pe care l-a ales este sfâșietor! „A suportat... O tânără s-a pozat în rochia de nuntă, dar a trăit un coșmar! Tot internetul a râs de ea | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x