Antena Căutare

Cum s-au filmat doi români pe plajă în Dubai. Au mâncat slănină cu ceapă și au stins totul cu palincă | VIDEO

Doi români au întins o masa cu produce tradițional românești pe plajă în Dubai, iar imaginile s-au viralizat. Clip-ul a împărțit internauții în două în timp ce unii i-au apreciat alții s-au arătat surprinși că nu au fost amendați.

colaj foto un barbat si o femeie mancand pe plaja
Doi români au mâncat slănină cu ceapă, carne la garniță și au băut palincă pe plajă în Dubai | Capturi TikTok

Doi turiști români fac au stârnit controverse în mediul online după ce au organizat un adevărat pinic românesc pe o plajă din Dubai. Cuplul de ardeleni s-a filmat înfruptându-se din preparate tradiționale pe șenzlong, iar la final, și-au pus sângele în pișcare cu o gură de vinars, așa cum ai dezvăluit ei în clip-ul postat pe TikTok.

Doi români au mâncat slănină cu ceapă, carne la garniță și au băut palincă pe plajă în Dubai

Aflați pe nisipul fin din Emiratele Arabe, românii și-au pus o mică masă românească și s-au bucurat din plin de preparatele românești. Ei nu s-au oferit să întindă două prosoape pe măsuța de lângă șezolong și au început să prezinte „meniul”.

Citește și: Ce spune un turist britanic despre România. Mesajul lui, după ce a vizitat Sibiul și Bâlea Lac

De la slană, la ceapă și carne cu cârnați la garniță, românii au servit preparatele delicioase pe plaja din Dubai. De la masa lor tradițional românesca, nu putea să lipsească nici palinca, iar la final au dat o dușcă.

„Uite aici prin Dubai, ca tot românul care, la început își cheltuie toți banii pe tot ce vede, ca așa-i românul. Și la final, ca un român adevărat, și pune un miez de slănină, un pic de ceapă, un borcan de cârnați cu carne în unsoare”, spune bărbatul la începutul clipului, în timp ce prezintă la cameră meniul.

„Ce faci aici? Ne faci de rușine?”, spune și partenera lui când își face aparița. Apoi, aceasta se așează și ea la masă. „Vai, ce gust are porcul aici în Dubai!”, a mai adăugat aceasta.

„Dacă ne prind ăștia ne bagă în pușcărie. Așa că, dragilor, nu vă fie rușine nicăieri că sunteți români (...) Noi mâncam și în spate e Burj Al Arab”, a mai adăugat acesta.

Cei doi protagonișiti sunt cunoscuți în mediul online pentru clip-urile lor amuzante, iar cel cu masa tradițional românescă, postat în luna decembrie a strâns deja sute de mii de aprecieri și reacții împărțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un turist indignat a chemat poliția când a văzut nota de plată de la restaurant. Ce sumă uriașă a avut de plată

În timp ce unii internauți i-au lăudat pentru gestul lor, un alt utilizator s-a arătat surprins că nu au fost amendați pe plaja din Dubai pentru comportamentul lor.

„Bate vânt pe la Dubai cu slănină din Ardeal” / „Corect, nu cotează locul. Bravo, să nu uităm de unde plecăm” sau „Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată”, sunt doar câteva dintre comentariile de apreciere de la postare.

O tânără făcea poze pe plajă atunci când un pescăruș i-a deschis sutienul. Clipul video cu accidentul vestimentar a deve... Bautura fără alcool, cu doar trei ingrediente, care te ajută sa adormi în câteva minute. Trucul este viral pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x