Antena Căutare

Asa se construieste o casa pe structura metalica!

Se construiesc mai repede, sunt mai rezistente la foc si la cutremur si cel mai important, nu-i asa, sunt la o treime de pret. Va aratam astazi cum sunt construite casele pe structura metalica. O alternativa buna la cele clasice de caramida sau chiar la lemn.

Viata unei case de metal incepe pe ecranul unui calculator. Acolo se proiecteaza componentele care vor intra in structura de rezistenta. Urmeaza producerea pieselor care formeaza grinzile.

Un aparat special taie piesele de care avem nevoie. Mai trebuie doar sa fie asezate potrivit schemei si sa se monteze. Avantajele sunt evidente.

“Se construiesc mai repede, sunt rezistente la foc, rezistzenta la seism este imbunatatita”, explica Ciprian Moldovan, reprezentant firma constructii metalice. In plus, constructorii spun ca sunt cu o treime mai ieftine decat cele din caramida.

Alexandru Bartha este unul dintre clientii convinsi de argumentele lor. S-a mutat acum patru ani cu familia intr-o casa cu structura de metal de 150 de metri patrati. “Dupa ce ne-am casatorit ne-am dorit o casa mai ieftina. Izolatia e foarte buna, izolatia fonica e foarte buna de multe ori ma striga vecinul sa ies afara si nu il aud”, povesteste Alexandru.

In cazul unei case obisnuite de zidarie va puteti astepta la un pret care pleaca de la 400 de euro pe metrul patrat construit. Pentru o casa de metal pretul pleaca de la 330 de euro.

Toata lumea buna petrece aici: Lipscani, cea mai veche strada din Bucuresti!... Un club de baschet din Turcia si-a promovat echipa la un concert de muzica clasica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x