Antena Căutare

Cum supravietuiesti Apocalipsei din 21 decembrie. Sfaturi de la britanici pentru sfarsitul lumii

Anuntatul sfarsit al lumii, din 21 decembrie, este luat in serios de britanici, care ofera ghiduri pentru ca oamenii sa scape cu bine de Apocalipsa

Oamenii gospodari isi fac iarna car si vara sanie. Dar ce fac atunci cand vine sfarsitul lumii? Este intrebarea la care au incercat sa raspunda britanicii, care au ajuns la concluzia ca trebuie sa-si doteze casele cu alarme contra incendiilor, sa urmareasca buletinele meteo si sa-si faca provizii.

Mai mult, este important sa-si faca plinul masinilor si sa-si gaseasca adaposturi unde sa se poata feri de Apocalipsa din 21 decembrie.

Pentru a-i mai incuraja, autoritatile britanice au lansat un ghid de supravietuire, un pamflet in esenta, pentru a alunga teama din sufletele lor. Printre sfaturi se numara si atentia sporita la volan. Britanicii ar trebui „sa ramana concentrati asupra drumurilor si cu mainile pe volan”

Nu este prima Apocalipsa anuntata. Sfarsitul lumii a mai fost o data in 2000 si apoi in 2003.

Foto: Hepta

VIDEO! Mai ceva ca-n Academia de Politie! Baietelul care imita perfect sunetul unei sirene... De-a rasul plansul! Unui turc i-a cazut cerul in cap: un acoperis de aluminiu l-a lovit in plin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x