Antena Căutare

Descoperire uriașă! Un dinte de rechin, de peste 15 centrimetri, găsit pe o plajă din SUA

Un dinte de rechin de mărimea unei palme de adult, despre care se crede că a aparţinut unui rechin gigant antic cunoscut sub denumirea de Megalodonul, a fost găsit pe o plajă din Carolina de Nord, informează Daily Mirror.

Un dinte uriaș ce rechin, cam de mărimea unei palme de adult, a fost fost găsit pe o plajă din Statele Unite ale Americii.

Descoperirea a fost făcută pe plaja Topsail în Carolina de Nord şi din primele analize ale specialiștilor, pare să fi aparținut unui rechin gigant antic, ce a trăit în era Cenozoic.

Foto: independent.co.uk

Rechinul preistoric a trăit în oceane acum 15 milioane de ani, relateză Daily Mirror, citat de Mediafax. Comparativ cu un rechin din zilele noastre, dintele este de trei ori mai mare.

Cercetătorii susțin că megalodonul măsura 18-20 metri lungime şi atingea uluitoarea greutate de 70 de tone-100 de tone. Aceștia au identificat și ADN-ul și spun că rechinul ar fi fratele mai mare al actualului "Rechin Alb".

Horoscopul arăbesc îți dezvăluie viitorul! Află ce zodie ești ca să știi ce pățești!... Filodendronul, planta de apartament care îți pune viața în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x