Antena Căutare

Dragoste fara limite: O africanca se marita cu fiul ei, cu care asteapta si un copil

O femeie in varsta de 40 de ani, din Zimbabwe, se pregateste sa se marite cu fiul ei. Mai mult, femeia este insarcinata in sase luni, cu propriul nepot.

Cei doi sustin ca sunt foarte indragostiti si vor sa isi duca relatia la un nou nivel, casatorindu-se, relateaza Zimbabwe Mail. Betty Mbereko, mireasa controversata din Africa, este insarcinata cu un copil ce poate fi catalogat drept fiul baiatului ei si, in acelasi timp, nepotul ei.

Femeia a fost vaduva timp de 12 ani si a locuit cu fiul sau, Farai, care are acum 23 de ani. Betty spune ca vrea sa se marite cu baiatul ei, cu care are o relatie de trei ani, nu cu unul dintre fratii sotului decedat, care ii fac deja curte.

Africanca sustine ca a cheltuit o multime de bani pentru a-l trimite pe Farai la scoala, dupa moartea tatalui sau, iar acum simte ca ea este singura care merita sa se bucure de rezultatul acestui efort.

„Stiu ca tatal meu a murit inainte sa termine de platit pentru mireasa lui, iar eu sunt pregatit sa achit datoria. Este mai bine sa anuntam public ce se intampla pentru ca oamenii ar trebui sa stie ca eu am lasat-o insarcinata pe mama mea. Altfel, va fi acuzata de promiscuitate”, a declarat tanarul african.

Un lider local din Mwenezi a spus ca relatia dintre mama si fiu ar fi fost pedepsita prin uciderea lor, dar, acum, acest lucru nu mai este posibil din cauza politiei. Barbatul nu a putut decat sa-i puna sa aleaga intre a renunta la casatorie si a pleca din sat. Se pare ca Betty si Farai au plecat spre o destinatie necunoscuta inca.

Foto: Hepta

Horoscopul sanatatii cu Anca Martin: "Fecioarele si Pestii trebuie sa consume multe vitamine"... Galerie foto! Cele mai haioase biciclete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x