Antena Căutare

E putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui! Care sunt cerinţele?

E putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui! Toți au sărit cu nume de femei, până i-au auzit cerințele și condițiile. Uite ce-și dorește bogătașul.

E putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui! Toți au sărit cu nume de femei, până i-au auzit cerințele și condițiile. Uite ce-și dorește bogătașul.

Acum că a devenit un om de afaceri de succes, Joe Cohen își mai dorește doar o parteneră potrivită de viață. El povestește că a încercat orice, fără noroc: ,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.”

Așa că, pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum vrea el, a decis să ofere frumoasa sumă de 10.000 de dolari oricui îl ajută. În plus, oferă și 2.000 de dolari oricui l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta o femeie! Folosindu-și propriul website pentru a se descrie, el pune acolo și o listă de ,,Termeni și Condiții”.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.

– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.

– Femeia trebuie să fie în Calidornia de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.

– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.

– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

(Tot el mai spune că va plăti întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respectivă.)

Ce s-a întâmplat? Deocamdată anunțul lui a devenit mega-celebru și ajunge la din ce în ce mai mulți oameni. Dacă o va găsi pe aleasa inimii sale, atunci cu siguranță va afla toată lumea!

Sigur mai ai pe acasă astfel de mileuri de macrame. O să le cauţi când o să afli cât costă unul acum. Poţi face o mică a... HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 ianuarie - 4 februarie: o ZODIE va avea serioase probleme în cuplu. Ești chiar tu cel care trebu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x