Antena Căutare

Ea este tânăra care lucrează cu normă întreagă ca „soție surogat”. Bărbații stau la coadă pentru a petrece câteva clipe cu ea

Tânăra în vârstă de 24 de ani a descoperit o modalitate inedită de a face bani pe internet. Aceasta spune că bărbații o caută pentru a le îndeplini cele mai mari dorințe, dar nu este deloc vorba despre cele frivole, la care s-ar aștepta toată lumea.

imagini tanara sexy Galerie
Ea este tânăra care lucrează cu normă întreagă ca „soție surogat”. Bărbații stau la coadă pentru a petrece câteva clipe cu ea | Profimedia

Tânăra care primește bani pentru a fi soție spune că este dispusă să facă orice atâta timp cât cei care o angajează plătesc. Pentru suma de 30.000 de dolari, bruneta focoasă își asumă rolul de „soție surogat”, oferindu-le bărbaților căsătoriți o companie virtuală așa cum nu le pot oferi partenerele din viața reală.

„Fac sarcini pe care soțiile preferă adesea să le evite – cum ar fi să urmăresc un meci de fotbal la televizor fără să mă plâng”, se laudă Babi Palomas, potrivit nypost.com.

Ea este tânăra care lucrează cu normă întreagă ca „soție surogat”. Cât trebuie să plătească cei care vor să vadă un meci de fotbal alături de ea

În calitate de „soție surogat”, tânăra în vârstă de 24 de ani își oferă serviciile îndrăznețe doar pe cale digitată. Cu peste 110.000 de urmăritori pe Instagram, Babi spune despre ea că este creator digital și răspunde cu bucurie nevoilor emoționale ale bărbaților care apelează la ea.

Potrivit acesteia, ea pune la dispoziția cumpărătorilor pachere de de 12 ore sau de 24, timp în care ea își joacă rolul de soție.

„Cu un client, am pregătit cina în timp vorbeam și ne-am uitat la filme împreună”, a declarat brazilianca, adăugând că nu merge niciodată la casele clienților săi. „Am urmărit apoi un meci de fotbal, printre alte lucruri mărunte”, a mai spus.

Citește și: Bomba sexy care îi face pe bărbați să plângă la propriu, atunci când o văd. Cu ce i-a impresionat în mediul online

Babi Palomas, care are, desigur, și cont pe o rețea pentru adulți, susține că pentru ea înseamnă foarte mult ceea ce face. „Acești bărbați se deschid față de mine și îmi povestesc despre viața lor”, a mărturisit.

„În aceste conversații, mi-am dat seama că mulți dintre bărbații care sunt căsătoriți și au familii se simt singuri”, a continuat ea, remarcând că aceștia apreciază cel mai mult la ea independența și capacitatea de a nu se teme de trebuirile considerate masculine, precum schimbarea unui cauciuc.

„De fapt”, a adăugat Babi, „le e dor să aibă pe cineva cu care să poată împărtăși aceste activități „masculine”.

Citește și: Bianca Censori s-a schimbat de haine în plină stradă și a făcut un show incediar. Cum au surprins-o paparazzii doar în desuuri

Mai mult, tânăra de 24 de ani, susține că activitatea ei din mediul online poate ajuta căsniciile bărbaților care intră în legătură cu ea. Aceasta a povestit că Scott, un bărbat de 43 de ani, care avea un mariaj nefericit, pentru că soția sa devenise alcoolică, în urma unei depresii postpartum, este acum mult mai împlinit, datorită relației lor virtuale.

Babi Palomas spune, totuși, că este dispusă să negocieze cu clienții suma pe care o primeste zilnic în funcție de bugetul lor, precum și de nevoile ei financiare.

O tânără și-a cumpărat un colier cu 2 dolari, dar în scurt timp a descoperit că deține o comoară. Ce este bijuteria, de ... Un bărbat a vrut să arunce covorul vechi, dar a descoperit sub el o scrisoare veche de aproximativ 100 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x