Antena Căutare

Eclipsa lună din acest an va avea loc în noaptea dintre 16 şi 17 septembrie! Mare atenţie! Dincolo de spectacolul ceresc, află cum ne influenţează

Ultima eclipsă de lună din acest an va avea loc în noaptea de 16 spre 17 septembrie și poate exercita numeroase influențe din punct de vedere astrologic.

Ultima eclipsă de lună din acest an va avea loc în noaptea de 16 spre 17 septembrie și poate exercita numeroase influențe din punct de vedere astrologic.

"În noaptea dintre 16 spre 17 e eclipsă. E o eclipsă de lună. Înseamnă că e un lucru pozitiv pentru că anumite emoţii care au blocat decizii, pe fondul eclipsei de lună, îngheaţă. Oamenii vor vedea dincolo de emoţii. Oamenii au tot felul de probleme de frici, uite că mâine eclipsa aduce şi ceva pozitiv, însă dincolo de lucrul acesta, mâine se va resimţi oboseala pentru toate zodiile. În momentul în care ziuia este în Peşte lucrurile sunt altfel. Ziua ar trebui să înceapă cu gânduri bune", a explicat Cristina Demetrescu la emisiunea ”Agentul VIP” de la Antena Stars.

Eclipsa de Lună din 16 septembrie 2016 debutează la ora 19.56, atinge momentul de maxim la 21.56 și sfârșește la ora 23.55. La momentul de start – când penumbra Terrei va începe se atingă suprafața Lunii, aceasta se va afla la o altitudine de numai câteva grade deasupra liniei orizontului și observarea acestui moment presupune absența obstacolelor fizice în direcția Est.

Galerie foto! Fotografii istorice văzute din alt unghi. Cum a fost filmat leul pentru sigla MGM din "Tom si Jerry&q... Baţi în lemn să te fereşti de ghinion? Iată de unde vine obiceiul şi ce semnifică de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x