Antena Căutare

Este frumoasă și senzuală, iar el dedicat "muzei" pe care o atinge suav. Însă ce urmează te va lăsa mut de uimire. Ai mai văzut așa ceva?

Când arta devine parte din realitatea în care trăim, zilele parcă se scurg altfel, printre pensule şi vopseluri care dau viaţa pânzei. Şi când talentul te însoţeşte la fiecare pas, te transformi uşor uşor într-o minune pentru muritorii de rând.

Când arta devine parte din realitatea în care trăim, zilele parcă se scurg altfel, printre pensule şi vopseluri care dau viaţa pânzei. Şi când talentul te însoţeşte la fiecare pas, te transformi uşor uşor într-o minune pentru muritorii de rând.

Este şi cazul unui artist care pune un strop de viaţă şi multă pasiunea în fiecare portert pe care îl realizează cu migală. Ce iese din mâna lui este cu adevărat impresionant.

Îi priveşti tabloruile şi ai impresia că stai fata în faţă cu cele mai frumoase femei, pline de viaţă, în care zvâcneşte dorul. Omul ăsta este absolut minunat! Talent pur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a ignorat mama toată viața, dar după moartea ei a căutat într-o ladă veche. Ce a găsit acolo l-a lăsat fără cuvinte!... Doi cercei valorează nu mai puţin de 70 de milioane de dolari! Cum arată bijuteriile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x