Antena Căutare

FOTO! Cea mai ciudata constructie, cu un design spectaculos, "Hotelul fara echilibru"

Arhitectii nu duc lipsa de imaginatie! Au in plan sa construiasca un hotel pe o stanca, in Peru.

O firma de arhitectura, numita OOIIO, a proiectat aceasta constructie in ideea de a avea Oceanul Pacific in fata si Anzii Cordilieri in partea din spate.

Numita, provizoriu, “Hotelul lipsit de echilibru”, cladirea va avea 123 de camere, restaurante, sali de conferinte si expozitie. Proiectantii sustin ca forma este intentionat aleasa, atat de neobisnuita, deoarece o structura traditionala i-ar fi impiedicat pe viitorii clienti sa vada peisajul superb.

"Un hotel, construit in mod traditional, ar fi o bariera vizuala, ar putea bloca vederea la ocean", scrie pe site-ul firmei de arhitectura. "Multumita formei nespecifice, peisajul este acum si mai important", au mai precizat specialistii in constructii.

Designul hotelului a fost comandat de o firma din America de Sud, insa, pentru a demara lucrarile, se asteapta aprobarile din partea orasului Lima.

GALERIE FOTO! Tu mergi, ei leviteaza: Dansatorii care sfideaza gravitatia... Noul hobby al chinezilor: cursele de pasari! Castigatorii pot incasa chiar si 1 milion de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x