Antena Căutare

FOTO DE COLECŢIE! Asta înseamnă aroganţă: Pablo Escobar, poză în faţa Casei Albe

Până să apară El "Chapo" Guzman, Pablo Escobar rămăsese cel mai mare traficant de droguri din istorie. A fost căutat de toate serviciile secrete ale Statelor Unite, dar şi-a permis să-şi facă o poză de colecţie, chiar în casa duşmanului

Până să apară El "Chapo" Guzman, Pablo Escobar rămăsese cel mai mare traficant de droguri din istorie. A fost căutat de toate serviciile secrete ale Statelor Unite, dar şi-a permis să-şi facă o poză de colecţie, chiar în casa duşmanului.

Până să ajungă în fruntea listei de "Most Wanted", Escobar se ocupa cu traficul de droguri în Columbia şi îşi permitea, încă, în anii 1980, să se pozeze mândru în faţa Casei Albe.

Imediat după ce a devenit cel mai temut infractor din lume, Pablo Escobar a dus o luptă "parte-n parte" cu forţele de ordine. A mituit judecători, a ucis poliţişti şi a omorât rivali. Totul pentru a rămâne în libertate şi în fruntea unei afaceri de milioane de euro.

Bijuterii pe globul ocular, noua modă în cabinetele estetice de peste Ocean... Scorpionii au reuşite în plan profesional: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x