Antena Căutare

Gata, nu te mai poți ascunde! Aplicația care îți spune cine te sună cu număr necunoscut. Iată cât de simplu este

Este foarte probabil să-ți fi dorit de la primul tău telefon mobil să știi cum afli cine te sună cu număr necunoscut. O nouă aplicație pentru iPhone și Android face o treabă surprinzător bună în a-ți oferi răspunsul

Este foarte probabil să-ți fi dorit de la primul tău telefon mobil să știi cum afli cine te sună cu număr necunoscut. O nouă aplicație pentru iPhone și Android face o treabă surprinzător bună în a-ți oferi răspunsul.

Indiferent cât de mică sau de mare este lista ta de contacte pe mobil sau cât de precauți ești în a împărtăși numărul de telefon cu diverși, te vei lovi inevitabil de numere pe care nu le ai în agendă. Poate fi vorba de un prieten vechi căruia i-ați pierdut numărul când ți-ai schimbat smartphone-ul sau poate e Vodafone-ul care vă cere feedback pentru apelul de ieri la serviciul clienți.

În orice caz, deși se întâmplă surprinzător de rar să vă mai loviți de un Apelant necunoscut sau Unknown Caller, de câteva ori pe zi, pe ecranul telefonului, apare un număr pe care nu îl aveți în agendă. Din acest motiv, am căutat să învăț cum afli cine te sună cu număr necunoscut. Soluția efectivă nu este deloc complicată, dar mai îmbucurător decât atât, este faptul că vine la pachet cu alte câteva beneficii.

Descarcă acum aplicația care te lasă să vezi cine te sună cu număr necunoscut.

Lucruri pe care nu ar trebui să le publici pe Facebook vreodată... Can-can de 1913. Băieţi de Dorobanţi? Nu, băieţi de Ştefan cel Mare. Aşa arătau şmecherii Bucureştiului în urmă cu 100 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x