Antena Căutare

HA-HA-HA! Cum arată cel mai mic parc din lume! Ţi-e imposibil să te plimbi

Cel mai mic parc din lume acoperă o suprafaţă de 0,292 metri pătraţi şi se află în mijlocul unei intersecţii din Portland, Oregon, SUA.

Cel mai mic parc din lume acoperă o suprafaţă de 0,292 metri pătraţi şi se află în mijlocul unei intersecţii din Portland, Oregon, SUA.

Parcul se numeşte Mill Ends şi, iniţial, spaţiul pe care îl ocupă trebuia să găzduiască un... stâlp de iluminat. Cum gaura în pământ fusese săpată, dar stâlpul a întârziat să apară, un jurnalist de la publicaţia locală Oregon Journal, Dick Fagan, a început să planteze acolo flori, botezând locul ''Mill Ends'', după numele rubricii sale.

Iniţiativa ziaristului din Oregon de a declara spaţiul ca fiind parc datează din 1948.

De-a lungul anilor, micul cerc considerat parc a cuprins tot felul de obiecte mai puţin obişnuite, precum un bazin pentru fluturi, o potcoavă, un fragment din clădirea Jurnalului de Oregon sau soldăţei de plastic. Pe lângă plante obişnuite pentru un parc, precum un brăduţ sau flori viu colorate.

Guinness Book of Records a recunoscut construcţia din intersecţie ca fiind cel mai mic parc din lume în anul 1971.

Acestea sunt cele mai grele întrebări de la examenul auto!... Schimbare istorică făcută de YouTube! De acum înainte nu o să mai fie la fel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x