Căutare Live

Hotelul acesta are 10.000 de camere, dar n-a fost niciodată locuit! Bijuteria stă singură pe o insulă, din cauza unui motiv simplu!

Chiar dacă pare greu de crezut, există un hotel cu 10.000 de camere, ce nu a fost niciodată locuit.

Chiar dacă pare greu de crezut, există un hotel cu 10.000 de camere, ce nu a fost niciodată locuit.

Pe insula Rugen din Marea Baltică se află cel mai mare hotel din lume. Clădirea are 10.000 de dormitoare și tronează cu multă maiestate împrejurimile.

Totuși, în mod surprinzător, nimeni nu a stat vreodată aici. Hotelul a fost construit în urmă cu 70 de ani, dar nu a avut niciun musafir.

Motivul? Totul a fost construit de naziști, între 1936 și 1939, la ordinele lui Adolf Hitler, temutul dictator. Scopul era acela de a găzdui 20.000 de persoane. Propaganda era simplă: „putere prin fericire”. Totuși, n-a fost să fie.

În acea perioadă, războiul a acaparat atenția tiranului, motiv pentru care hotelul a rămas nefinalizat. Aici au lucrat mai bine de 9.000 de muncitori, până când toți au fost transferați în fabricile de arme. Doar în timpul războiului ce a folosit pe post de ascunzătoare.

Azi, hotelul a rămas doar una dintre marile curiozități ale lumii.

Spune-mi ce bărbat ești ca să-ți spun ce-ți dorești! Ce fel de femeie vrea, în funcție de zodie!... Trăiau cu MONȘTRI în casă fără să știe! E ÎNFIORĂTOR ce au găsit în tavanul locuinței...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri