Antena Căutare

Kimberley Tripp a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână, spre uimirea ei și a tuturor. I s-a spus că nu poate deveni mamă

Kimberley Tripp poate să spună acum că este cea mai fericită femeie din lume. Ea a uimit pe toată lumea după ce a rămas însărcinată de două ori într-o singură săptămână, în contextul în care medicii i-au spus că șansele să devină mamă sunt aproape zero.

Poza generala un piciorus de bebe si mainile unei femei care il tin Galerie
Kimberley Tripp a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână, spre uimirea ei și a tuturor. I s-a spus că nu poate deveni mamă | Shutterstock

Tânăra își ține acum în brațe cei doi copilași, deși în urmă cu ceva timp au fost momente când aproape că nici nu se mai gândea că într-o zi ar putea fi mamă.

Kimberley Tripp a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână, spre uimirea ei și a tuturor. I s-a spus că nu poate deveni mamă

Kimberley Tripp și-a dorit dintotdeauna să aibă copii. Se vedea mamă și spera ca într-o bună zi să aibă o familie, a relatat Daily Mail.

"Mi-am dorit să devin mamă de când mă știu. Mi-am dorit să mă căsătoresc, să am o familie și să nasc cel puțin doi copii. Am crescut cu doi frați mai mari, așa că am știut mereu că îmi doresc o familie mare", a spus ea.

La vârsta de 15 ani, însă, Kimberley a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice (SOP). Atunci, medicii i-au spus că cel mai probabil nu va face niciodată copii. Aceea a fost cea mai dureroasă veste pe care Kimberley o putea primi. Totodată, tânăra a avut la maturitate probleme mari și cu kilogramele în plus, fiind considerată obeză din cauza faptului că era dependentă de ciocolată.

Tânăra de 35 de ani din Brisbane, Queensland, Australia, spune însă că tot timpul a păstrat în inima ei un dram de speranță și la fel și soțul ei, Adrian. Poate că lucrurile se vor schimba și vor putea să aibă un bebeluș al lor, la un moment dat. Deși femeia a încercat ani la rând să rămână însărcinată pe cale naturală, ea și soțul ei au luat apoi în calcul fertilizarea in vitro (FIV).

În cele din urmă, după câteva încercări și mulți bani cheltuiți pe această procedură FIV, un medic i-a spus lui Kimberley că este însărcinată. Ce nu știa tânăra când a aflat această veste îmbucurătoare era faptul că fericirea ei se va dubla.

Doctorul i-a confirmat tinerei, când a mers să facă prima ecografie, că va avea gemeni: unul dintre ei a fost conceput prin fertilizare in vitro, iar celălalt a fost conceput pe cale naturală, la nici o săptămână distanță.

"Am descoperit că nu e un singur bebeluș, ci doi. Eu una am fost șocată. Nu ne-a venit să credem când am aflat că unul dintre ei a fost conceput natural, nici nu știam că așa ceva este posibil".

Fenomenul rar prin care a trecut tânăra

Fenomenul unei femei care rămâne gravidă de două ori într-o perioadă scurtă de timp este cunoscut din punct de vedere medical ca superfetație. Practic, apare o sarcină nouă în timpul sarcinii deja existente. Pentru că se nasc în aceeași zi, bebelușii sunt considerați gemeni.

Citește și: Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată

Tânăra a mai declarat: "Medicul specialist mi-a explicat că cel mai probabil datorită medicamentelor pe care le luam pentru FIV, am trecut prin schimbări și am putut ovula. În timpul procedurii FIV, eu și soțul meu nu am folosit metode de contracepție pentru că știam oricum că nu avem de ce să facem asta. Am fost copleșiți de emoție când am aflat de bebelușii noștri".

Copiii cuplului se numesc Leo și Patrick și au 15 luni acum.

"Patrick s-a născut primul. El face pe șeful, evident. Leo este mai afectuos fiind mai mic, dar e cel mai mare zâmbăreț", a spus mama.

"Miracolele chiar se întâmplă. Eu simt acum că lumea mea este completă. Eu și soțul meu suntem cei mai fericiți", a mai spus aceasta.

O femeie care a cumpărat o casă veche a găsit un mesaj terifiant pe perete, care conține data ei de naștere. Ce scrie în... Ea e fetița care a mâncat doar nuggets timp de 6 ani. Ce s-a întâmplat apoi cu Jessica Jones...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x