Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată

O tânără din Suedia a ajuns să fie mama a 10 copii, deși un medic i-a spus că nu va putea să nască după ce aceasta a pierdut o sarcină la vârsta de 21 de ani. Cum arată cei 10 copii și cât de bine arată și mama lor, pasionată de fitness.

Satu Gonzalez e o tânără din Suedia care a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată

Shutterstock

Povestea lui Satu Nordling Gonzalez, pe numele ei complet, tânăra suedeză care se bucură acum de cei 10 copii ai ei, deși i s-a spus că nu va putea să fie niciodată mamă, a fost relatată de The Sun.

Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată

Satu Gonzalez este o tânără în vârstă de 35 de ani din Suedia. Este căsătorită cu Andres, din Uruguay, și amândoi lucrează în Construcții. Ei au, în momentul de față, 10 copii, cel mare mare în vârstă de 13 ani, iar cel mai mic este un bebeluș de doar șapte luni.

Tânăra obișnuiește să publice pe Instagram fotografii cu copiii. Toate sunt adorabile, dar cele în care apar toți 10 sunt de-a dreptul impresionante, mai ales când părinții îi așază în ordine crescătoare.

Prima dată, tânăra suedeză a rămas însărcinată la vârsta de 21 de ani cu soțul ei, însă a pierdut acea sarcină. Potrivit unei publicații locale suedeze, aceasta a rămas cu cicatrici pe uter și ar fi fost dificil să rămână, din nou, gravidă, susțineau medicii pe atunci. Din cauza stresului, ovulația i s-a oprit de tot, iar tânăra a crezut atunci că "nu va putea deveni niciodată ceea ce a simțit că este creată să fie, o mamă".

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Doi ani și jumătate mai târziu, imposibilul s-a produs. Tânăra rămânea, din nou, însărcinată. Bebelușul, pe nume Nicole, a venit pe lume în 2008. Acum, ea și soțul ei au împreună șase fete și patru băieți. Mezinul are șapte luni și poartă numele de Benjamin. Ceilalți copii sunt: Nicole - 13 ani, Vanessa - 12 ani, gemenii Jonathan și Danilo, care au 11 ani, Olivia - opt ani, Kevin - șapte ani, Celina, care are șase ani, Isabelle, trei ani, și Melania, un an și jumătate.

Tânăra mamă se trezește la 6 și jumătate dimineața ca să schimbe scutece, să facă micul dejun pentru toată lumea și să îi pregătească pe cei mari pentru școală. Apoi, urmează curățenia. Curăță bucătăria, bagă haine la spălat, spală vasele, dă cu aspiratorul și tot așa. Munca nu se oprește toată ziua. Când revin copiii de la școală, trebuie să le pregătească mâncarea și apoi, mama face temele cu ei.

Satu: "Să fii mamă necesită multă muncă și sacrificiu. Uneori, mă simt copleșită de la primele ore ale dimineții. Totuși, zâmbetele și iubirea copiilor mei sunt cele mai mari recompense".

Mama celor 10 copii a mai spus că obișnuiește să se pună la somn pe la miezul nopții, iar timpul ei și al soțului, împreună, vine undeva după ora 8 seara, când toți copiii se pun la culcare.

Tânăra mamă arată foarte bine. Ea spune că este într-o formă excelentă și chiar arată foarte bine, mai ales că merge la sală de câte ori poate. "Corpul meu s-a recuperat bine după cele 10 sarcini. Sunt foarte activă și mă mișc foarte mult și datorită copiilor mei", a declarat ea, potrivit The Sun.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri