Antena Căutare

Lumea, in 2083: Tunel intre Europa si SUA, organe artificiale si teleportarea ca mijloc de transport

Nerabdatori sa fie condusi de abia nascutul Print George, britanicii au calculat cum va arata viata sub domnia acestuia, in 2083. Toti supusii regelui vor fi milionari, o paine va costa 20 de lire, iar teleportarea va fi un mijloc de transport obisnuit, relateaza Daily Mail.

Cercetatorii unei companii britanice de investitii au folosit date istorice si indici de crestere economica pentru a vedea in viitor. Au ajuns la concluzia ca, in 2083, o cutie cu 12 oua va costa peste 66 de lire sterline, iar nicio locuinta nu va fi mai ieftina de sapte milioane de lire. Asta nu ar fi o problema pentru britanicii viitorului, caci cu totii vor fi milionari.

Costul unei nunti se va ridica la 130.000 de lire, in timp ce cresterea unui copil pana la varsta de 18 ani le va scoate parintilor din buzunare pana la 5,6 milioane de lire.

Un alt grup de cercetatori s-a ocupat de studierea progresului tehnologiei. Astfel, pana cand Printul George ar deveni rege, oamenii ar putea beneficia de organe artificiale, ochi bionici si urechi la fel de performante ca cele ale lui Superman.

De asemenea, calatoria din Europa in Statele Unite se va face si printr-un tunel construit in ocanul Atlantic. Pentru unele specii de animale, vestile nu sunt atat de bune. Nu vor mai exista soparle si ursi polari.

Totodata, agricultura va fi serios afectata, iar unele tari din sudul Europei vor deveni deserturi, in timp ce londonezii vor trebui sa se adapteze la o temperatura de 40 de grade.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 17 august!... Ceausescu ar fi semnat un tratat de pace si "pretinie" cu extraterestrii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x