Antena Căutare

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Nativii zilei de 3, ”imaginativii”: plini de vitalitate, sociabili, veseli și entuziaști. Te regăsești?

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a detaliat în cadrul emisiunii „Magia Zilei” influențele pe care le au cifrele asupra noastră. Specialistul a prezentat succint caracteristicile celor născuți pe data de 3, indiferent de lună.

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a detaliat în cadrul emisiunii „Magia Zilei” influențele pe care le au cifrele asupra noastră. Specialistul a prezentat succint caracteristicile celor născuți pe data de 3, indiferent de lună.

Nativii din data 3 sunt supranumiți ”imaginativii”, a spus Mihai Voropchievici. Oamenii născuți pe 3 ianuarie - 3 decembrie sunt inspirați, plini de vitalitate, sociabili, veseli și entuziaști. În plus, transmit emoții, sunt plini de lucruri bune, au simțul culorii, al scenei, al micului și marelui ecran.

Comunicarea este punctul lor forte!

Buni comunicatori, se descurcă perfect în vânzări. Inteligența pătrunzătoare este dublată de sete de cunoaștere.

Defectele sunt de multe ori destabilizatoare. Superficialitate și nestatornicie, tendință de a risipi. În dragoste reacționează intens, sunt atrăgători și afectuoși. Pot umbla din floare în floare, până întâlnesc partenerul potrivit.

Sursă: Antena 3

Sfaturile de neprețuit ale lui Jack Shafer, unul dintre cei mai buni psihologi. Cum poți cuceri și fermeca orice persoan... O balenă a murit după ce a înghiţit 80 de pungi de plastic în apele Thailandei! Veterinar: "Dacă ai așa ceva în sto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x