Antena Căutare

Marele Canion i-a devenit mormânt! O femeie a sfârșit tragic, imediat după ce a încărcat această fotografie pe Instagram

Colleen Burns, o femeie din Florida, a căzut, în mod accidental, de pe marginea Marelui Canion, având parte de un final tragic. 

Colleen Burns, o femeie din Florida, a căzut, în mod accidental, de pe marginea Marelui Canion, având parte de un final tragic.

Autorităţii au declarat că femeia, în vârstă de 35 de ani, a căzut în gol, pe o distanţă de peste un kilometru jumătate, potrivit cbsnews.com. Paznicii parcului i-au găsit trupul la peste 120 de metri faţă de punctul din care aceasta s-a prăbuşit.

Femeia se afla împreună cu familia, la plimbare, încercând să surprindă răsăritul în câteva fotografii. O clipă de neatenţie i-a adus sfârşitul, imediat după ce tocmai postase o imagine cu ea la Marele Canion, pe Instagram.

Unul dintre cei mai importanți sfinți se sărbătorește de două ori! Porți și tu acest nume? Astăzi ai motiv de sărbătoa... NASA a descoperit un mesaj bizar pe suprafața planetei Marte. Pare să fi fost scris în codul Morse, cu dune de nisip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x