Mulți cred că Alexandra Siang nu are mai mult de 10 ani și rămân uimiți când află care e vârsta ei. În ce an s-a născut

Copiii mici sunt adesea hărțuiți de colegii de la școală, însă Alexandra Siang primea o porție dublă din cauza aspectului său inedit. Tânăra are 1,40 și arată ca o fata de 10 ani, deși vârsta ei este mult mai mare.

Copiii mici sunt adesea hărțuiți de colegii de la școală, însă Alexandra Siang primea o porție dublă din cauza aspectului său inedit. Tânăra are 1,40 și arată ca o fata de 10 ani, deși vârsta ei este mult mai mare

Instagram

Chipul Alexandrei este unul de copil, în timp ce corpul seamănă mai mult cu cel al unui adult. Datorită aspectului ei neobișnuit și unic, fata a devenit o adevărată senzație pe internet.

Când fotografiile Alexandrei Siang au devenit virale, pagina ei de Instagram a adunat peste 130.000 de adepți. Și videoclipurile ei de pe TikTok sunt vizionate de milioane de utilizatori.

Alexandra Siang suferă de o boală rară

Boala rară care o face pe Alexandra Siang să fie ușor diferită și unică, în comparație cu tinerii de vârsta ei. Fata s-a născut cu o afecțiune foarte rară, cunoscută sub numele de Histiocitoza X (histiocitoza cu celule Langerhans).

Această tulburare duce la modificări patologice la nivelul plămânilor și oaselor, așa că Alexandra Siang a trebuit să facă chimioterapie de la 7 luni.

Citește și: Un bărbat a reușit să slăbească 31 kilograme după ce a renunțat la băutura lui preferată. Cum arată Scot după transformare

Din fericire, în ciuda bolii sale, Alexandra găsește puterea de a se bucura de viață și de a continua să facă ceea ce-i place. Frumoasa tânără iubește să facă poze și să fie activă în mediul online. Pe TikTok, videoclipurile ei amuzante au atras atenția unui număr impresionant de internauți.

Acum, Alexandra are 17 ani și nu a crescut cu mult de la ultima măsurătoare. Fata s-a născut în 2004.

Ce este Histiocitoza X (histiocitoza cu celule Langerhans)

Conform Romedic, simptomatologia histiocitozei cu celule Langherhans este diversă. În evoluția bolii poate fi afectat un singur organ sau sistem, dar există cazuri când sunt cuprinse simultan mai multe organe și sisteme.

Formele multisistemice se manifestă prin febră, scădere ponderală, dispariția apetitului alimentar, apatie.

Citește și: Două gemene siameze au fost separate după o operație care a ținut 12 ore. Ele erau unite în zona capului. Care e starea lor

La nivelul sistemului oste-articular apar leziuni în 80% dintre cazuri. Acestea pot fi unice sau multiple, și deseori sunt descoperite doar în cazul efectuării unui examen radiologic.

Există și cazuri în care leziunile osoase sunt dureroase și pot fi însoțite sau nu de tumefacție a părților moi.

Vertebrele afectate suferă un proces de tasare fiind însoțite de durere locală. Apar și deformări ale coloanei vertebrale, precum scolioză.

Un al doilea organ țintă al manifestării bolii este reprezentat de piele. În 50% dintre cazuri la nivelul acesteia apar leziuni cutanate limitate doar la pielea scalpului, realizând un aspect comun dermatitei seboreice sau pot fi extinse la față, trunchi, membre.

Citește și: Cum arată Moriah Mills, femeia care spune că nu poate avea prietene pentru că iubiții lor îi fac avansuri

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri