Antena Căutare

Nu e glumă! Avem primul vlogger al Armatei Române. Anunțul oficial a fost făcut chiar de Ministerul Apărării Naționale: "Radu este aici cu primul episod"

Probabil vă gândiţi că este vreo născocire, vreo glumă. Însă lucrurile sunt cât se poate de serioase. Ministerul Apărării a publicat pe pagina de Facebook primul clip în care un tânăr, pe nume Radu, devenit primul vlogger din Armata României, îşi face debutul.

Probabil vă gândiţi că este vreo născocire, vreo glumă. Însă lucrurile sunt cât se poate de serioase. Ministerul Apărării a publicat pe pagina de Facebook un clip în care un tânăr, pe nume Radu, devenit primul vlogger din Armata României, îşi face debutul.

"E vineri, Radu Chirilă, student al Academiei Tehnice Militare și primul vlogger din Armata României este aici cu primul episod din Povești din armată.

Astăzi, Radu, vă povestește despre cum a hotărât, la 13 ani, să își înceapă cariera militară. De unde a venit această pasiune și cum a decurs admiterea la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

Vorbim relaxat despre lucruri serioase! Seria poate fi urmărită și pe canalul de youtube Armata României", au scris reprezentanții MAPN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nepoata lui Toma Caragiu, zeița modei, la New York. Românca le vorbeste americanilor despre talentul unchiului ei. A juc... Transformare uluitoare. Cât de mult s-a schimbat fetița care cucerea România cu reclama la salam săsesc. Are 19 ani și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x