Nu e glumă! Avem primul vlogger al Armatei Române. Anunțul oficial a fost făcut chiar de Ministerul Apărării Naționale: "Radu este aici cu primul episod"

Probabil vă gândiţi că este vreo născocire, vreo glumă. Însă lucrurile sunt cât se poate de serioase. Ministerul Apărării a publicat pe pagina de Facebook primul clip în care un tânăr, pe nume Radu, devenit primul vlogger din Armata României, îşi face debutul.

Probabil vă gândiţi că este vreo născocire, vreo glumă. Însă lucrurile sunt cât se poate de serioase. Ministerul Apărării a publicat pe pagina de Facebook un clip în care un tânăr, pe nume Radu, devenit primul vlogger din Armata României, îşi face debutul.

"E vineri, Radu Chirilă, student al Academiei Tehnice Militare și primul vlogger din Armata României este aici cu primul episod din Povești din armată.

Astăzi, Radu, vă povestește despre cum a hotărât, la 13 ani, să își înceapă cariera militară. De unde a venit această pasiune și cum a decurs admiterea la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

Vorbim relaxat despre lucruri serioase! Seria poate fi urmărită și pe canalul de youtube Armata României", au scris reprezentanții MAPN.

Ultimele știri