Antena Căutare

Nu, nu e nicio glumă! Fostul solist al trupei AC/DC, la dentist în Pitești

Că România este pe harta turismului medical nu mai este un secret. Profită însă de lucrul acesta şi. vedetele care vin în turnee prin ţara noastră.

Că România este pe harta turismului medical nu mai este un secret. Profită însă de lucrul acesta şi. vedetele care vin în turnee prin ţara noastră.

Primul solist al trupei AC/DC are de acum un zâmbet de reclamă după ce a trecut prin cabinetul unui dentist din Piteşti. A avut o singură dorinţă: intervenţiile să nu dureze mult ca să-i rămână timp să se distreze.

Dave Evans îşi etalează încântat zâmbetul strălucitor regăsit în cabinetul stomatologic din Piteşti. Cu peste 40 de ani în urmă, cu acelaşi zâmbet cucerea inimile fanelor, ca solist la AC/DC.

Familiarizat cu România după mai multe concerte susţinute aici, Evans a revenit ca turist medical la sfatul unor prieteni. Toţi i-au spus că serviciile medicilor români sunt excelente şi. mult mai ieftine decât în Statele Unite sau în Anglia.

Profeția care dă fiori reci! Un cutremur devastator urmează să se producă la iarnă: ”Va avea loc cu zece minute înainte ... Cutremurător! O femeie de 35 de ani, devastată de durere după ce și-a găsit soțul MORT, la câteva ore după ce se căsător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x