Antena Căutare

Nu te poți apropia de ele, sunt adevărate scorpii! Acestea sunt cele mai răutăcioase zodii din horoscop!

Pare greu de crezut, dar zodia pe care o ai spune multe despre tine și despre personalitatea ta! Astfel am descoperit și care sunt cele mai rele semne!

Pare greu de crezut, dar zodia pe care o ai spune multe despre tine și despre personalitatea ta! Astfel am descoperit și care sunt cele mai rele semne!

În topul zodiilor de care ar cam trebui să te ferești, mai ales dacă ai făcut ceva greșit, este fecioara, celebră pentru faptul că este bârfitoare. Fecioarele sunt ranchiunoase și nu iartă deloc pe cineva care i-a greșit. Va avea tendința să facă orice pentru a-și atinge scopurile.

Fire geloasă (mai ales în cazul femeilor), acest semn zodiacal poate fi considerat a fi cel mai răutăcios dintre toate!

O altă zodie de care ar trebui să te ferești este scorpionul. Nu ai nicio șansă să câștigi vreun argument, fiindcă nativul va merge până în pânzele albe ca să câștige ceva sau să demonstreze că are dreptate. Fără milă și cu un aer rece, scorpionul devine repede răutăcios și răzbunător.

Doi tineri au slăbit mai bine de 200 de kilograme și nimeni nu-i mai recunoaște! Cum arată acum

Ultimii, dar nu și cei din urmă, sunt peștii, care sunt adevărate „scorpii deghizate”. Nativii acestei zodii sunt răzbunători și nu iartă nimic. Așa că daci i-ai greșit cu ceva, pregătește-te să înfrunți o perioadă de cicăleli și atacuri.

Ciudățenia care i-a îngrozit pe toți! Pe străzile unui oraș britanic au apărut copaci cu țepi! Motivul i-a șocat pe toți... Testul momentului! Alege cel mai fericit cuplu din imagine şi află ce spune asta despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x