Antena Căutare

NUNTA REGALĂ. Ce și-au spus, de fapt, Harry și Meghan, în timpul nunții. Un expert a descifrat DISCUȚIA purtată de cei doi (VIDEO)

Un expert în cititul pe buze a descifrat, pentru BBC, discuția dintre Meghan și Harry, purtată în timpul nunții. Ce și-au spus, de fapt, cei doi?

Un expert în cititul pe buze a descifrat, pentru BBC, discuția dintre Meghan și Harry, purtată în timpul nunții. Ce și-au spus, de fapt, cei doi?

După ce Meghan și-a făcut apariția și a ajuns în fața altarului, condusă de Prințul Charles, Harry glumește și îi spune fratelui său: ”Mulțumesc, tată!

Și nu a întârziat nici replica Prințului la adresa alesei sale, Meghan Markle: ”Arăți minunat. Absolut superbă!”. O reacție absolut firească pentru un bărbat îndrăgostit, urmată de întrebarea ”Este în regulă?”, în timp ce îi ridică voalul de pe față..

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ajunși pe treptele capelei, cei doi miri au avut parte, din nou, de un schimb de replici. Harry și-a întrebat mireasa: ”Ne sărutăm?”. ”Da!” i-a răspuns aceasta. Iar lucrurile au mers mai departe și în timpul plimbării cu caleașca.

Se pare că Meghan a fost extrem de tot ce li s-a întâmplat. Ducesa de Sussex i-ar fi spus soțului ei, Harry că ”a fost atât de distractiv!”.

Nimeni nu se aștepta! Ce i-a spus Papa Francisc unui bărbat homosexual, abuzat de un preot: “Dumnezeu te-a făcut așa”. P... Imagini de necrezut: O mașină din Satu Mare, devastată de o cioară. Dezastrul a fost filmat și încărcat pe YouTube (VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x