Antena Căutare

O femeie a filmat momentul în care soțul său coboară din mașină ca să fugărească un tânăr. Gestul său l-a transformat într-un erou

O femeie a filmat momentul în care soțul său se transformă într-un adevărat erou. Când a surprins un hoț care furase o geantă, omul a reacționat în cel mai surprinzător mod posibil și i-a dat o lecție de neuitat.

un barbat a fost filmat de sotie cand fugareste un tanar
Un bărbat a devenit erou după ce a fugărit un hoț pe stradă | tik tok @thisdizbiz

Nicole Brownson se afla în mașină împreună cu soțul său, Darren, atunci când o simplă călătorie prin Farnham, Surrey (Marea Britanie) s-a transformat într-o adevărată aventură.

Chiar în timp ce se afla la volan, omul a observat un bărbat alergând cu o geantă în mâini. Acesta a fost momentul în care britanicul a reacționat în cel mai surprinzător mod posibil, devenind astfel un erou.

O femeie a filmat momentul în care soțul său dă o lecție de neuitat unui hoț

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Marea Britanie se afla în mașină împreună cu soția sa atunci când a văzut un hoț alergând cu o geantă în mână. Omul nu a stat pe gânduri, ci a sărit imediat din automobil și a început să îl fugărească pe individul suspect.

După doar câteva secunde, Darren Brownson l-a prins pe făptaș și i-a luat geanta din mâini. Hoțul a fost trântit la pământ cu forță și, văzând că nu are sorți de izbândă de data aceasta, a renunțat la „prada” sa.

Resemnat că nu a reușit să își ducă furtul până la capăt cu succes, hoțul s-a ridicat de pe asfalt și a plecat. Bărbatul din mașină a înapoiat geanta adevăratului său proprietar, spre marea mândrie a soției sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A tras imediat mașina, a fugărit individul și a reușit să îi ia geanta, pe care a returnat-o doamnei jefuite”, a mărturisit soția, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Nicole Brownson a reușit să filmeze întreaga scenă și a postat clipul video pe pagina sa de TikTok, lăudând din plin fapta curajoasă a partenerului său de viață.

Postarea a devenit imediat virală în toată lumea și a adunat mai bine de 4,7 milioane de vizualizări și numeroase comentarii din partea internauților. Mulți l-au numit erou pe bărbatul din imagini și acesta s-a declarat copleșit de toată atenția pe care a primit-o, după ce filmarea cu incidentul a ajuns pe Tik Tok.

Testul CIA care a devenit viral. Puțini ghicesc ce oră din zi e în imagine... Angela Caravella s-a îmbogățit doar pentru că avionul ei a fost anulat. Ce a făcut "când se plictisea și aștepta să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x