Antena Căutare

O femeie a găsit un bilet pe geamul mașinii sale. L-a citit și a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a enervat-o

O femeie a avut parte de surpriza vieții ei atunci când s-a întors la mașină și a descoperit un bilet bizar, lăsat în parbriz. Când a citit mesajul de pe hârtie, aceasta a rămas mută de uimire.

imagine cu un bilet pus pe o masina si daisy Galerie
Când a citit mesajul de pe bilet, femeii nu i-a venit să creadă | https://www.tiktok.com/@daisys2k19

Se spune că orice șofer a trecut măcar o dată printr-o experiență neobișnuită. Este și cazul unei femei care, atunci când a vrut să urce în mașina personală, a descoperit un bilet pe geam. Când l-a citit a avut parte de o surpriză neplăcută, pe care n-o va uita prea curând.

O femeie a găsit un bilet bizar pe geamul mașinii sale și când l-a citit a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Daisy, o femeie din Marea Britanie, în luna decembrie a acestui an. Britanica a vrut să ia mașina și să plece spre destinația dorită, însă i-a atras atenția faptul că pe parbriz era un bilet bizar. Curioasă din fire, l-a luat, l-a citit și a făcut o descoperire complet neașteptată. Mesajul era scris cu pixul pe un plic alb, cu o sinceritate debordantă.

Citește și: O femeie a cumpărat un pachet de scutece pentru bebeluș, dar când l-a deschis a găsit un bilet. Peste ce a dat când l-a citit

„Îmi pare rău pentru faptul că mi-am făcut nevoile pe mașina ta și că am murdărit-o, inclusiv pe mâner. Crăciun fericit!”, scria pe plic, potrivit celor de la thesun.co.uk.

„Nu înțeleg. Este vreo glumă proastpă? Crăciun fericit?!”, a spus Daisy extrem de supărată, fără să ezite să exprime nemulțumirea sub forma unor jigniri la adresa celui care a făcut asta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surprinsă de cele întâmplate, femeia a filmat totul și clipul video a fost publicat pe contul femeii de TikTok. Imaginile au ajuns imediat virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușă, femeia a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie, fără pic de reținere

Unii au ales să facă haz de necaz și să glumească pe seama celor întâmplate, în timp ce alții au fost oripilați și și-au exprimat în mod direct criticile față de un asemenea gest.

Daisy a adunat mai bine de o sută de mii de vizualizări cu clipul video publicat. În prezent, femeia are mai bine de 23 de mii de urmăritori pe contul său de TikTok și mulți se uită la postările sale prin care dezvăluie cum arată viața ei alături de un soț cu 33 de ani mai în vârstă decât ea.

Au crezut că apele mării a adus la mal un pui de dinozaur, însă au observat altceva când s-au uitat la creatură. Ce era,... Și-a făcut unghiile și curând au început durerile. Ce a putut să găsească după ce și-a dat manichiura jos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x