Antena Căutare

O moldoveancă e cunoscută în toată lumea ca fiind „blonda de la drept”! Cum arată studenta care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate!

O tânără din Republica Moldova a devenit cunoscută în toată lumea ca fiind „blonda de la drept”, dintr-un motiv aparent banal.

O moldoveancă e cunoscută în toată lumea ca fiind „blonda de la drept”! Cum arată studenta care i-a lăsat pe toți cu gurile căscate! Galerie
Studenta i-a uimit pe toți

O tânără din Republica Moldova a devenit cunoscută în toată lumea ca fiind „blonda de la drept”, dintr-un motiv aparent banal.

Paula Ursu de 18 ani este din Republica Moldova și studiază dreptul la o universitate din Marea Britanie.

Din cauza faptului că îi place să se îmbrace mai elegant decât colegii săi, tânăra a atras antipatia celor din jur și astfel s-au născut numeroase glume răutăcioase.

Galerie foto! Blonda asta a incendiat internetul! Bărbații, vrăjiți de ipostazele provocatoare în care a fost surprinsă pe o plajă pustie

Paula Ursu se face imediat remarcată

Reacția Paulei a fost una neașteptată. Studenta spune că nimeni nu ar trebui ironizat pentru simplul fapt că alege să acorde imaginii o importanță aparte.

Acum, moldoveanca a început să fie cunoscută în toată lumea ca fiind „blonda de la Drept”.

Horoscopul Wabanaki îți arată viitorul! Află ce zodie ești ca să știi la ce să te aștepți!... Transilvania, pe primul loc în topul mondial al locurilor recomandate pentru a fi vizitate în 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x