Antena Căutare

O pensionara a petrecut Revelionul inchisa intr-un magazin, dupa ce lesinase in toaleta

O pensionara de 73 de ani, care se afla la cumparaturi in ziua de 31 decembrie, intr-un magazin din orasul Roubaix, din nordul Frantei, a fost incuiata de angajati, la plecare si a pertrecut Revelionul inauntru, fara ca nimeni sa vina sa o scoata, chiar daca aceasta a declansat in mod repetat alarma.

Femeii i s-a facut rau in timpul cumparaturilor si a intrat in toaleta, unde aparent a si lesinat intr-o cabina. Cand si-a revenit, femeia a descoperit ca nu mai era nimeni in magazin, iar usa fusese incuiata.

Aceasta a declansat in mod repetat alarma, insa nu a venit nimeni sa verifice ce se intampla si sa o scoata de acolo. Aceasta a fost gasita abia marti dimineata, de un angajat.

Femeia a fost dusa la spital, pentru analize, pentru ca acuza o oboseala destul de mare. Se pare ca aceasta a reusit sa adoarma pe o canapea, dintr-un birou al angajatilor. Desi magazinul era plin de mancare si bautura, femeia nu a consumat nimic.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

S-a inventat robotul care picteaza vise... Predictiile pentru 2013 ale celebrului astrolog rus Pavel Globa. Ce pericol major vine din Occident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x