Căutare Live

Oamenii de stiinta au descoperit particula lui Dumnezeu

Oamenii de stiinta de la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleaza vor anunta, miercuri, ca au descoperit particula lui Dumnezeu.

Specialistii sunt siguri in proportie de 99,99% ca au descoperit particula ce ar putea deslusi cele mai mari mistere ale universului.

Particula Higgs este cea care confera masa particulelor din care se formeaza atomii, fara de care nu ar putea exista nimic de la planete, la oameni. S-a vorbit pentru prima data de existenta particulei lui Dumnezeu in urma cu 48 de ani.

Saptamana aceasta se va face anuntul oficial al descoperirii de catre oamenii de stiinta in cadrul unei conferinte de presa la care va participa si profesorul de fizica Peter Higgs, al carui nume il poarta si particula misterioasa.

Foto: Intact Images

Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri