Antena Căutare

ȘOCANT! Mănâncă PIETRE, NISIP sau VOPSEA! Uite cum arată gemenele care suferă de cea mai CIUDATĂ boală

Două gemene din Bradford, Marea Britanie, suferă de cea mai rară și ciudată afecțiune văzută vreodată. Boala face să aibă dorința de a mânca pietre, nisip, vopsea sau pământ.

Două gemene din Bradford, Marea Britanie, suferă de cea mai rară și ciudată afecțiune văzută vreodată. Boala face să aibă dorința de a mânca pietre, nisip, vopsea sau pământ.


Adele si Anita, în vârstă de 50 de ani suferă mai exact de Pica. Adele mănâncă zilnic câte 5 centimetri de ceara de lumanare, iar sora ei simte o nevoie ciudată să mănânce lucruri cu o valoare nutrițională inexistentă precum pietre, nisip sau vopsea.


‘’Pe cand aveam opt sau noua ani am inceput sa miros lumanarile. Dupa care am inceput sa ciugulesc din ele si asta am tot facut de atunci..Sa port o lumanare dupa mine ma destreseaza. Una intreaga imi ajunge doua saptamani. Mananc doar cate putin din ea o data, atunci cand nu se uita nimeni”, a povestit femeia.


Pentru Anita boala s-a declanșat în momentul în care era însărcinată: “Am inceput sa poftesc la lucruri care miroseau a bilete vechi de autobuz. Dupa care am regasit mirosul intr-o carte veche si nu m-am mai putut opri. De ce e cartea mai veche, cu atat e mai gustoasa. E ca si cum as manca un baton de ciocolata”, spune Anita.

“Femeile insarcinate au pofte ciudate iar Pica poate fi uneori asociata unui deficit de minerale”, spune psihologul Marcia Karp, citata de Daily Mail.

Sursa: Daily Mail

IMPRESIONANT! Un câine încearcă din răsputeri să salveze viața unor pești!... August, 13! Previziuni astrologice pentru o zi cu ghinion. Vezi ce spune horoscopul pentru zodia ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x