Iarna a înghițit complet un oraș! Autoritățile sunt complet depășite de situație - FOTO, VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ninsorile și temperaturile scăzute au dus la apariția unui fenomen spectaculos. Un oraș din Rusia a înghețat! Blocuri de gheață uriașe au cuprins clădirile, străzile și mașinile din Saratov. 

Vremea a luat-o razna în toate colțurile lumii. Fenomenele meteo extreme au adus precipitații și temperaturi record, nemaiîntâlnite în ultimii 30 de ani. Ninsorile abundente și alternarea temperaturi pozitive ziua - temperaturi negative pe parcursul nopții, au transformat orașul Saratov din Rusia într-un imens bloc de gheață, scrie observator.tv.

Fațadele clădirilor au fost acoperite de gheață, iar țurțuri imenși s-au format pe acoperișuri. 

Pentru localnici, peisajele fabuloase nu sunt motiv de bucurie. Din cauza gheții, nu își pot folosi aparatele de aer condiționat, iar multe familii au rămas fără curent electric. 

Rețelele de socializare au fost inundate de imaginile spectaculoase din Rusia. Cel mai mare „munte de gheață” are o înălțime de 15 metri, sub el aflându-se un bloc cu 15 etaje. 

Primarul orașului spune că autoritățile nu sunt de vină pentru situația creată, dând vina pe resursele insuficiente de care dispune. Tot el a estimat că va fi nevoie de 2 săptămâni de muncă pentru a curăţa gheaţa din oraş.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe