Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Otrăvitor! „Irina Loghin a murit”. Adevărul despre informația care a pus România pe jar!

O informație falsă s-a propagat cu repeziciune pe rețelele de socializare în ultimele ore. Un site autohton a răspândit vestea că marea doamnă a muzicii populare românești, Irina Loghin, a murit în timp ce se afla într-un turneu în Statele Unite. Pentru ca minciuna să fie și mai gogonată, portalul respectiv a mai titrat că artista ar fi fost otrăvită și s-ar fi stins în drum spre un spital de peste Oceanul Atlantic.

Otrăvitor! „Irina Loghin a murit”. Adevărul despre informația care a pus România pe jar!

Același site publica o altă informație eronată în urmă cu o săptămână, când anunța moartea unui alt mare artist român, respectiv Mihai COnstantinescu. Potrivit acelui material, cântărețul ar fi decedat pe masa de operație.

Din fericire, atât Irina Loghin cât și Mihai Constantinescu sunt în viață, însă probabilitatea ca astfel de pseudo-știri să creeze panică printre fanii marilor personalități din ROmânia este destul de mare.

ȘI STALLONE A FOST „OMORÂT”

Practica nu este nici nouă și nici nu este patentată de români. În urmă cu ceva vreme, o știre asemănătoare semăna panică printre fanii lui Sylvester Stallone, după ce s-a spus că a murit.

Recomandari