Antena Căutare

„PĂMÂNTUL ar putea fi MĂTURAT de această EXPLOZIE”! Pericolul despre care oamenii de știință se feresc să vorbească!

Tot mai mulți oameni de știință au început să intre în alertă. Se pare că planeta noastră se confruntă cu riscul producerii unui adevărat dezastru.

Tot mai mulți oameni de știință au început să intre în alertă. Se pare că planeta noastră se confruntă cu riscul producerii unui adevărat dezastru.

Există un sistem solar numit Eta Carinae, ce se remarcă prin dimensiuni și strălucire. Acesta are o masă de 90 de ori mai mare decât cea a Soarelui. În cazul în care s-ar produce o explozie, aceasta ar fi atât de puternică încât ar putea distruge orice formă de viață de pe Pământ.

Oamenii de știință au spus că nu există deocamdată motive serioase de îngrijoare, dar cercetările continuă în acest sens. Șansa producerii unui astfel de fenomen nu este deocamdată complet eliminată.

Totuși, în cazul în care explozia s-ar produce, razele gamma ar distruge în totalitate stratul de ozon al Terrei și ar duce astfel la extincția tuturor formelor de viață.

DESCOPERIRE terifiantă în ROMÂNIA! „Nu este posibil așa CEVA!”... DESCOPERIRE fără precedent pentru CREȘTINII de pretutindeni! Biserica nu recunoaște!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x