Antena Căutare

Peste 5000 de persoane au participat la cel mai mare maraton organizat in Capitala

Mii de oameni au fugit mancand pamantul azi, in Capitala. Sportivi de performanta sau oameni simpli, cu totii au alergat la cel mai mare maraton organizat vreodata la noi. Castigatorul celei mai lungi dintre probe a fost, insa, un barbat din Kenia.

Peste 5.000 de persoane au plecat din Piata Constitutiei alergand. Unii pentru premiile puse la bataie, altii pentru sanatate sau pentru o cauza nobila. „Trebuie sa platim salariile si sa cumparam medicamente pentru copii. Asa ca vreau sa ajut sa strangem bani pentru ei”, a spus unul dintre participanti.

Cel mai greu a fost, de departe, maratonul de 42 de kilometri. La start s-au aliniat si alergatori de cursa lunga din 30 de tari. Un barbat din Kenia a trecut primul linia de sosire, dupa mai bine de 2 ore.

Printre alergatori s-au aflat si cateva persoane in scaun cu rotile, dar cu o vointa uriasa de a merge mai departe, desi viata le-a pus piedici. Maratonul Bucuresti se afla la a 5-a editie. De dimineata pana la ora 17, traseul dintre Piata Constitutiei si Universitatii a fost restrictionat.

Foto: tortoiseandhair.org

Salt de la marginea atmosferei: Un austriac vrea sa sara de la cea mai mare inaltime si sa depaseasca viteza sunetului!... Spectacol inedit: Doi elefanti au reusit sa adune 2000 de oameni in centrul Clujului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x