Antena Căutare

Porjartiere din dantelă, fuste mini şi decolteu generos! Imagini "cu cea mai sexy profesoară" din România! GALERIE INCENDIARĂ

Atunci când apare din cancelarie, toţi elevii uit de schiţe şi nuvele, şi rămân fără cuvinte. Sexy-profesoara de română, o blondă apetisantă, cu alegeri vestimentare insolite,  le aprinde imaginația băieţilor.

Atunci când apare din cancelarie, toţi elevii uit de schiţe şi nuvele, şi rămân fără cuvinte. Sexy-profesoara de română, o blondă apetisantă, cu alegeri vestimentare insolite, le aprinde imaginația băieţilor. Un motiv întemeiat pentru ca mamele acestora să vină la şcoală şi să îi ceară cadrului didactic să se îmbrace decent.

Profesoara de română care a isterizat internetul predă într-o şcoală din Argeş. "Doamna profesoară" a primit plângeri din partea părinţilor, care o acuză de slabele rezultate la învăţătură ale băieţilor, care nu se pot concentra cu ochii la portjartierele tinerei.

Contul de pe reţeaua de socializare deţinut de Georgiana P. este asaltat de fani, iar acest lucru este de înţeles pentru că profa este o pată de culoare, un ”model” pentru fetele simple de la ţară abia intrate la vârsta adolescenţei.

E tânără, blondă și extrem de apreciată pentru... ţinutele sofisticate şi colorate.

Povestea marelui compozitor Puccini: între ”Nessun Dorma” și ”Mio babbino caro” a devenit părintele turismelor 4x4, pent... Au tras o maşină pe dreapta şi au văzut că iese ceva din bord! Când au deschis capota şi au văzut ce se afla acolo, poli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x