Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Poți să nu plângi? Povestea mamei care ține în brațe sicriul bebelușului ei mort a făcut înconjurul lumii: Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor?

O mamă plânge lângă sicriul gol al copilașului ei, sunt imaginile care au șocat lumea întreagă. Povestea din spatele fotografiilor, însă, este cu adevărat emoționantă.

O mamă plânge lângă sicriul gol al copilașului ei, sunt imaginile care au șocat lumea întreagă. Povestea din spatele fotografiilor, însă, este cu adevărat emoționantă.

Lydia Reid a așteptat, timp de 40 de ani, răspunsul la întrebarea: De ce a murit fiul ei? Din dorința de a aflat adevărul, femeia a cerut deshumarea cadavrului, moment în care a descoperit, cu stupoare, că acel cosciug lângă care plânsese cu lacrimi amare, fusese îngropat gol, fără trupul bebelușului, notează Daily Mail.

Lydia l-a adus pe lume pe fiul ei în iulie, 1975, iar micuțul a murit șapte zile mai târziu. Fără să i se ofere prea multe explicații cu privire la moartea nou-născutului, femeia și-a primit copilul într-un cosciug. Misterul s-a adâncit atunci când ea a decis să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu băiețelul ei, cerând exhumarea, pentru a i se realiza teste care să stabilească o cauză a morții.

Mama a rămas fără grai când nu a găsit nimic în cosciug: ”Fiul meu nu a fost acolo, cineva a furat trupul, mi-am îngropat sicriul gol!"

Femeia a cerut un test ADN pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat cu bebelușul.

Lydia a spus anterior că atunci când a cerut să-l vadă pe fiul său, i sa arătat un copil care nu era al ei: "Am încercat să le explic, m-am opus, dar mi-au spus că sufăr de depresie postnatală! Acest copil a fost blond și mare, copilul meu a fost mic și cu părul negru. Nu era fiul meu."

O anchetă a fost declanșată, Lydia continuând să suspecteze că organele fiului ei au fost luate fără permisiune.

Recomandari