Antena Căutare

Poți să nu plângi? Povestea mamei care ține în brațe sicriul bebelușului ei mort a făcut înconjurul lumii: Ce se ascunde, de fapt, în spatele imaginilor?

O mamă plânge lângă sicriul gol al copilașului ei, sunt imaginile care au șocat lumea întreagă. Povestea din spatele fotografiilor, însă, este cu adevărat emoționantă.

O mamă plânge lângă sicriul gol al copilașului ei, sunt imaginile care au șocat lumea întreagă. Povestea din spatele fotografiilor, însă, este cu adevărat emoționantă.

Lydia Reid a așteptat, timp de 40 de ani, răspunsul la întrebarea: De ce a murit fiul ei? Din dorința de a aflat adevărul, femeia a cerut deshumarea cadavrului, moment în care a descoperit, cu stupoare, că acel cosciug lângă care plânsese cu lacrimi amare, fusese îngropat gol, fără trupul bebelușului, notează Daily Mail.

Lydia l-a adus pe lume pe fiul ei în iulie, 1975, iar micuțul a murit șapte zile mai târziu. Fără să i se ofere prea multe explicații cu privire la moartea nou-născutului, femeia și-a primit copilul într-un cosciug. Misterul s-a adâncit atunci când ea a decis să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu băiețelul ei, cerând exhumarea, pentru a i se realiza teste care să stabilească o cauză a morții.

Mama a rămas fără grai când nu a găsit nimic în cosciug: ”Fiul meu nu a fost acolo, cineva a furat trupul, mi-am îngropat sicriul gol!"

Femeia a cerut un test ADN pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat cu bebelușul.

Lydia a spus anterior că atunci când a cerut să-l vadă pe fiul său, i sa arătat un copil care nu era al ei: "Am încercat să le explic, m-am opus, dar mi-au spus că sufăr de depresie postnatală! Acest copil a fost blond și mare, copilul meu a fost mic și cu părul negru. Nu era fiul meu."

O anchetă a fost declanșată, Lydia continuând să suspecteze că organele fiului ei au fost luate fără permisiune.

Care e diferența dintre români și englezi? Un român din Anglia a fost concediat, după ce i-a răspuns șefului la întrebar... Au făcut aceeași fotografie în același loc timp de 27 de ani. Ultima te va face să plângi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x