Antena Căutare

Povestea romanului ce ar putea schimba numele Marii Moarte: A gasit viata in adancuri!

Danny Ionescu, un biolog marin a condus o echipa de cercetare in adancurile Marii Moarte. Cercetatorii au descoperit ca adancurile Marii Moarte sunt readuse la viata de mai multe izvoare care aduc cu ele o varietate de micro-organisme.

"In timp ce vreme de sute de ani s-a crezut ca Marea Moarta nu gazduieste niciun fel de forma de viata, descoperirea pe care am realizat-o cu echipa mea este uluitoare pentru microbiologie. Chiar daca nu exista pesti in adancuri, covoarele de micro-organisme care acopera fundul marii contine un numar impresionant de specii", a declarat Danny Ionescu.

"Micro-organismele din Marea Moarta apartin in mare parte speciei Archaea si se afla in numar de 1.000 pana la 10.000 pe milimetru. Pana in prezent nimeni nu a mai gasit forme de viata in Marea Moarta, insa noi cred ca vom putea schimba numele in Marea Vie", a declarat Danny, citat de discovery news.com.

Danny Ionescu este evreu de origine romana. S-a mutat cu familia sa in Israel pe cand avea numai 9 ani. In prezent traieste impreuna cu sotia lui in Germania, si conduce o echipa de cercetare marina. Mai mult, urmeaza cursuri post-doctorale la o universitate din Bremen.

Sursa: Antena3

Foto: discoverynews.com

"Dovada" ca OZN-urile exista: "Obiect misterios" fotografiat in Marea Britanie... FOTO! Cea mai scumpa jucarie din lume costa 3 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x