Antena Căutare

Prima revista din lume despre exorcizari a aparut la chioscurile de ziare din Polonia

Preotii catolici polonezi  s-au asociat cu o editura pentru a lansa o revista lunara despre exorcism. Primul numar al publicatiei a fost tiparit in 15.000 de exemplare.

Revista Egzorcysta are 62 de pagini si costa 10 zloti, echivalentul a 2,34 euro, relateaza Antena 3. „Satan este real” si „New Age – aspiratorul spiritual” sunt doar cateva dintre articolele aparute in primul numar al revistei. In Polonia, numarul exorcistilor a crescut de la patru la peste 120 in 15 ani.

Aleksander Posacki, expert in demonologie si exorcist considera ca evolutia pozitiva a numarului exorcistilor se datoreaza schimbarii sistemului, caci capitalismul ofera mai multe oportunitati pentru a face afaceri in domeniul ocultismului.

Persoanele care vor sa apeleze la un exorcist in Polonia se inscriu pe liste si sunt nevoite sa astepte pana la trei luni pentru a beneficia de astfel de servicii.

Foto: joesdaily.com

11 septembrie 2001: Cele mai cunoscute teorii ale conspiratiei ... Emotionant! Ng Chhaidy, femeia care a trait timp de 40 de ani in padure, izolata de lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x