Antena Căutare

Românii care vor să dea lovitura printre miliardarii planetei! Pregătesc moneda viitorului și se anunță deja un succes!

Prima monedă virtuală românească e aproape să devină realitate, inspirată de succesul multor altor criptomonede apărute în ultimii ani.

Prima monedă virtuală românească e aproape să devină realitate, inspirată de succesul multor altor criptomonede apărute în ultimii ani.

Monedele virtuale sunt unul din trendurile actuale. Dacă vrei să stai la loc de cinste în elita posesorilor de bani virtuali, trebuie să ai niște Bitcoin în portofelul digital. Acum câțiva ani, poate chiar și anul trecut, ar fi fost destul de ușor de realizat, dar când cu 5 bitcoin îți iei apartament, trebuie să te mulțumești cu firimituri.

Coreea de Nord are un telefon inteligent și nu e deloc cum te-ai aștepta de la așa tehnologie!

Bitcoin nu e singurul exemplu, însă. În ultimul an au decolat și alte monede digitale, unele mai importante, altele mai mult în spirit de glumă. Ethereum e una dintre monedele în care ai vrea să investești acum, mai ales că trenul Bitcoin e la multe stații distanță. Ca alternativă, ai putea miza chiar pe Dogecoin, o monedă pornită dintr-o memă.

Facebook face o schimbare imensă, dar nimeni nu vorbește despre lucrurile cu adevărat importante! Se anunță o revoluție pe platformă!

Țara noastră va intra în clubul select despre care am vorbit, deoarece prima monedă virtuală românească e aproape de lansare. Adrian Stratulat, liderul eforturilor din prezent, a vorbit despre monedele virtuale, dar și despre ce poate aduce nou creația autohtonă.

Vezi la ce lucrează doi români pasionați de tehnologie!

Credeai că ajungi în Rai, dacă duci o viață bună. Asta nu se întâmplă tuturor oamenilor și acum poți să știi ce se va în... Hartă metrou 1953 vs. hartă metrou 2018. Cum ar fi trebuit să arate traseul subteran al Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x