Antena Căutare

S-a inaltat cu 10 centimetri dupa o operatie riscanta!

Laura Fitzwalter, o tanara de 16 ani din Marea Britanie, a crescut cu 10 centimetri in inaltime dupa o interventie chirurgicala de corectare a unei probleme la coloana vertebrala.

Potrivit Daily Mail, Laura nu avea nicio durere si era perfect sanatoasa pana cand fratele sau a observat ca unul dintre omoplatii ei era mai pronuntat.

Parintii fetei au dus-o la medic, unde, in urma unei radiografii, s-a constatat ca avea o forma grava de scolioza. Coloana vertebrala a Laurei era extrem de curbata si risca sa ii striveasca inima si plamanii, ducand in cele din urma la moarte.

Pentru a supravietui, fata a fost supusa unei interventii chirurgicale de intreptare a coloanei, care a durat aproximativ 10 ore. Operatia a fost extrem de riscanta pentru ca tanara putea ramane paralizata.

Interventia chirurgicala a decurs normal, iar fata a ajuns sa fie cu 10 centimetri mai inalta in urma operatiei. Dina cest motiv, a trebuit sa isi cumpere haine noi, imbracamintea pe care o purta inainte de operatie nemaifiind potrivita.

Foto: Worl Wide Features

FOTO! Vezi imagini extraordinare cu Aurora Boreala!... FOTO! Un rechin urias inoata langa o plaja din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x