Antena Căutare

S-a "lasat" de mancare, iar acum inghite numai prafuri. Si e SANATOS TUN!

Prafurile nu sunt intotdeauna nocive. Ba chiar ar putea fi solutia viitorului. O crede cu tarie un american. Barbatul a ajuns la concluzia ca da mult prea multi bani pe mancare si ca produsele pe care le consuma sunt nesanatoase, asa ca a decis sa inventeze un nou sistem de nutritie, bazat pe prafuri. O lingurita de proteine, una de fibre, putina apa si masa e gata. Suna destul de simplu, dar i-a luat doua luni sa gaseasca combinatia ideala.

Rob Rhinehart este numele americanului. Si este de profesie programator, in Atlanta. Ei bine, enervat de faptul ca pierdea prea mult timp pregatind micul dejun, pranzul si cina, zi de zi, a inventat o bautura care sa inlocuiasca "chinul" lui. Mai exact, un shake care combina aproape 40 de prafuri si substante, de la carbohidrati si proteine, la minerale si vitamine.

Cert este ca, dupa doua luni de baut Soylent, caci asa a denumit preparatul, omul spune ca se simte mult mai bine. A scapat de kilogramele in plus, pielea arata mai sanatos si i s-au imbunatatit performantele sportive. Plus ca are mai multi bani in portofel. Inainte, cheltuia aproape 500 de dolari pe luna pentru mancare. Acum plateste doar o treime din suma: putin peste 150 de dolari.

Culmea e ca si analizele medicale facute inainte si dupa arata acelasi lucru. E perfect sanatos. Chiar mai sanatos decat era inainte. Ramane de vazut daca omul isi va breveta inventia. Una care l-ar putea face pe el miliardar si pe multi dintre noi fericiti.


Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 16 aprilie!... Cateva fotografii de colectie cu John F. Kennedy au fost facute publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x