Căutare Live

A mancat crema de branza si s-a vindecat de o boala rara! Povestea trista a unei fetite din Marea Britanie

Poate va vine greu sa credeti, dar este pe cat se poate de adevarat! O fetita din Marea Britanie s-a vindecat de o boala rara, dupa ce a tinut o dieta cu crema de branza

Povestea sta in felul urmator: Fields Taylor sufera de o o boala extrem de rara, GD1, care i-a afectat creierul si abilitatea de a vorbi. Insa, dupa ce i s-a recomandat sa consume cate patru tuburi de crema de branza pe saptamana, fetita a inceput sa vorbeasca, iar mama a ramas uimita in momentul in care i-a auzit vocea.

Din pacate, nu este un basm cu happy-end si asta pentru ca, la scurt timp, parintii au aflat ca fetita sufera si de epilepsie.

Foto: hepta

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri